Mobil SEO – Hvorfor?

Er din side opdateret til mobile søgninger på Google?

Måske har du allerede hørt det? at Google har udrullet deres ” Mobile First ” opdatering!

Hvad betyder det for din virksomhed? ja – kort og godt at hvis din side ikke er mobil venlig så vil den efter al sandsynlighed blive ” degraderet ” i Googles søgninger. Du vil derfor miste kunder og dermed salg. Derfor er det meget vigtigt at din virksomhed fokuserer på det med det samme.

Hvad er mobil SEO?

Mobil SEO er i praksis at optimerer din hjemmeside eller webshop til brugere der tilgår denne med mobiltelefon eller tablet. Mobil optimering inkluderer ligeledes at sørge for at din side er så tilgængelig som muligt for søgemaskinernes ” spiders ” der kigger dit site igennem.

Hvorfor er mobil SEO vigtigt?

Det kan siges meget kort! Mobilsøgninger er eksploderet – Over 60% af Googles søgninger kommer idag fra en mobil enhed & denne trend er meget hurtigt voksende!

Betyder det at SEO nu skal betragtes som Mobil SEO?

Ja, det kan man faktisk godt sige. I hvert tilfælde hvis du gerne vil søgeopdaterer efter Google – og i og med at 95% af de mobile søgninger der foretages er på Google så er det nok en god ide 🙂

For at Google kan bibeholde deres voldsomme dominans vil de ” skrue ” lidt på deres algoritme således at den er optimeret til ” Mobile First ”

Faktisk har de allerede gjort det – først sendte Google deres ” Mobilvenlige opdatering ” på gaden tilbage i ca. midt 2015. Denne opdatering straffede sider der ikke var mobilvenlige for sider søgt med en mobiltelefon. Men på det tidspunkt betød opdateringen ikke synderligt meget hvis ikke dine kunder netop søgte efter din side med en mobil enhed, men derimod søgte den fra en desktop computer ( eks. PC eller MAC )

Idag er verden en helt anden og derfor kigger Google mere på om siderne er venlige overfor mobile enheder & dermed venlige overfor brugerne som er Googles ” kunder ”

Er min side mobilvenlig?

En rigtig god start er at checke om din side er mobilvenlig og dette kan gøres via dette link: MOBILVENLIG SIDE?

Du kan også læse mere omkring emnet hos Google ved at følge dette link: HVORFOR MOBILWEBSITES?

Linkbuilding – Hvad er nu det?

Linkbuilding.

Linkbuilding – er det vigtigt? JA, i SEO sammenhæng betyder det rigtigt rigtigt meget i 2018. Altså at vi skal have ” bygget ” noget struktur i form af links fra andre hjemmesider som peger på din hjemmeside. Det kan være svært, men der er nogle basis links vi kan tage fat i! Eks. kunne malerfirmaet tage fat i deres leverandører af maling og pensler. Tømrerfirmaet til træleverandøren & automekanikeren til dæk leverandøren.

Hvorfor Linkbuilding?

Fordi disse links fra eks. leverandørene betragtes af Google som en ” anbefaling ” og i dette tilfælde nogle gode anbefalinger idet vi her har rigtig fin relevans. Maleren bruger jo maling, så idet linket kommer fra en producent af maling er dette et godt link. Links kan opbygges fra mange steder, men det vigtigste er at de giver mening og dermed også giver mening for Google. Jo stærkere sider – jo stærkere link. Af meget stærke links kan nævnes medierne såsom DR.dk, JP.dk o.s.v – får man et link fra dem får man et stærkt link.. men mindre kan også gøre det – i hvert tilfælde i starten. For en del år tilbage var et link et link, sådan er det ikke mere.

Hvad koster Linkbuilding?

Prisen er altid på sin plads at spørge til når vi taler forretning, SEO & linkbuilding. Analyse & startlinks kan laves for ca. 1000,- men skal vi have fat i nogle bedre links og fortsætte kontinuerligt måned efter måned starter priserne omkring 3500,- dette er så dog inkl. tekstforfatning med søgeord fundet i samarbejde med dig!

Linkbuilding & SEO referencer:

Legetøj fra Legetøjseksperten & Playmobil fra Playmobilbutikken

Hos Legetøjseksperten & Playmobilbutikken har vi i godt et år hjulpet med SEO & Linkbuilding. Det har vist en rigtig fin fremgang i links & dermed mere trafik til begge webshops.

Har din virksomhed også brug for Linkbuilding & SEO?

Kontakt os gerne for uforpligtende samtale, tilbud & hjælp!

Legetøj – Online Markedsføring.

Legetøj – en hård branche for digital markedsføring!

Et rigtigt godt eksempel på hvor hårdt arbejde SEO optimering, Linkbuilding & generel markedføring online kan være findes hos Legetøjseksperten!

Legetøjseksperten sælger legetøj online og her ved man at det er nogle store spillere man er oppe imod. Men alligevel har det vist sig ikke at være umuligt at ranke godt og solidt på bestemte produkter. Der findes mere end 30.000 produkter på webshoppen, så vi var godt klar over at der var noget at tage fat i!

En af de ting legetøjseksperten er gode til er at have alt det populære legetøj – til rigtig gode priser. Altså Billigt Legetøj til børn i alle aldre.

De ” Lavt hængende frugter “

Vi holdte stor fokus på de ” lavt hængende frugter ” først, men som tiden er gået har vi formået at opbygge legetøjs butikken online til at få en masse trafik og dermed salg fra især søgemaskinerne.

I dag er vi utroligt stolte her hos SEMEO for den tillid vi har fået omkring markedsføringen af Legetøjseksperten. Og det er dejligt at se at det bærer “frugt”

Flere Webshops!

Legetøjseksperten er beliggende i Favrskov kommune ved Hammel & dermed lokalt. Samme ejer driver også webshoppen Playmobilbutikken med Billigt Playmobil & er i fuld gang med at udvikle en ny webshop med boligtilbehør såsom sengebakker, skoreoler & bestikbakker i træ – denne side hedder FIBIS og kan findes her: fibis.dk

Online Markedsføring – Hvad gør vi?

I legetøjsekspertens tilfælde måtte vi sætte os ned og kigge alle ting igennem inden vi overhovedet startede med noget som helst. Som nævnt tidligere havde vi her med en målt udfra produkter og dermed sider o.s.v stor webshop at gøre. Men hvad koster Online Markedsføring? svaret er ret enkelt. Alt lige fra 1.000 til 1.000.000 gode Danske kroner – hvorfor så det? jo, der er simpelthen ikke nogle opgaver indenfor for den digitale markedsføringsverden der er ens. Nogle sider er super gode rent teknisk, andre mangler SEO og helt tredje mangler links via linkbuilding. Nogle har styr på disse ting men mangler simpelthen indhold på deres sider for at gøre dem attraktive for søgemaskinerne.

Facebook Markedsføring er da nemt!

Vi ser ligeledes meget ofte at mange tror man ” blot ” laver et opslag på Facebook & så går al sin gang. Svært er det jo ikke, men rammes den rigtige målgruppe, område o.s.v inden man trykker på den lille fine Boost knap som Facebook har lavet til annoncer? Vi oplever dagligt at høre fra kunder der ikke kan forstå at markedsføringen online ingen effekt har. Ofte er det få knapper der skal pilles ved for allerede at kunne se en betydelig fremgang.

Her kan vi hjælpe – så tøv endelig ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om markedsføring af din side.

Online Marketing!

Velkommen til en verden af Online Marketing. Vi tilbyder hjælp til små og mellemstore virksomheder med at blive synlig eller mere synlig online!
Vi hjælper med bl.a SEO ( søgemaskineoptimering ) AdWords med Google, Synlighed på de sociale medier & E-mail markedsføring.
Vi har over 15 års erfaring med drift og optimering af webshops og hjemmesider. Kontakt os på hej@semeo.dk