Mobil SEO – Hvorfor?

Er din side opdateret til mobile søgninger på Google?

Måske har du allerede hørt det? at Google har udrullet deres ” Mobile First ” opdatering!

Hvad betyder det for din virksomhed? ja – kort og godt at hvis din side ikke er mobil venlig så vil den efter al sandsynlighed blive ” degraderet ” i Googles søgninger. Du vil derfor miste kunder og dermed salg. Derfor er det meget vigtigt at din virksomhed fokuserer på det med det samme.

Hvad er mobil SEO?

Mobil SEO er i praksis at optimerer din hjemmeside eller webshop til brugere der tilgår denne med mobiltelefon eller tablet. Mobil optimering inkluderer ligeledes at sørge for at din side er så tilgængelig som muligt for søgemaskinernes ” spiders ” der kigger dit site igennem.

Hvorfor er mobil SEO vigtigt?

Det kan siges meget kort! Mobilsøgninger er eksploderet – Over 60% af Googles søgninger kommer idag fra en mobil enhed & denne trend er meget hurtigt voksende!

Betyder det at SEO nu skal betragtes som Mobil SEO?

Ja, det kan man faktisk godt sige. I hvert tilfælde hvis du gerne vil søgeopdaterer efter Google – og i og med at 95% af de mobile søgninger der foretages er på Google så er det nok en god ide 🙂

For at Google kan bibeholde deres voldsomme dominans vil de ” skrue ” lidt på deres algoritme således at den er optimeret til ” Mobile First ”

Faktisk har de allerede gjort det – først sendte Google deres ” Mobilvenlige opdatering ” på gaden tilbage i ca. midt 2015. Denne opdatering straffede sider der ikke var mobilvenlige for sider søgt med en mobiltelefon. Men på det tidspunkt betød opdateringen ikke synderligt meget hvis ikke dine kunder netop søgte efter din side med en mobil enhed, men derimod søgte den fra en desktop computer ( eks. PC eller MAC )

Idag er verden en helt anden og derfor kigger Google mere på om siderne er venlige overfor mobile enheder & dermed venlige overfor brugerne som er Googles ” kunder ”

Er min side mobilvenlig?

En rigtig god start er at checke om din side er mobilvenlig og dette kan gøres via dette link: MOBILVENLIG SIDE?

Du kan også læse mere omkring emnet hos Google ved at følge dette link: HVORFOR MOBILWEBSITES?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.