Linkbuilding – Hvad er nu det?

Linkbuilding.

Linkbuilding – er det vigtigt? JA, i SEO sammenhæng betyder det rigtigt rigtigt meget i 2018. Altså at vi skal have ” bygget ” noget struktur i form af links fra andre hjemmesider som peger på din hjemmeside. Det kan være svært, men der er nogle basis links vi kan tage fat i! Eks. kunne malerfirmaet tage fat i deres leverandører af maling og pensler. Tømrerfirmaet til træleverandøren & automekanikeren til dæk leverandøren.

Hvorfor Linkbuilding?

Fordi disse links fra eks. leverandørene betragtes af Google som en ” anbefaling ” og i dette tilfælde nogle gode anbefalinger idet vi her har rigtig fin relevans. Maleren bruger jo maling, så idet linket kommer fra en producent af maling er dette et godt link. Links kan opbygges fra mange steder, men det vigtigste er at de giver mening og dermed også giver mening for Google. Jo stærkere sider – jo stærkere link. Af meget stærke links kan nævnes medierne såsom DR.dk, JP.dk o.s.v – får man et link fra dem får man et stærkt link.. men mindre kan også gøre det – i hvert tilfælde i starten. For en del år tilbage var et link et link, sådan er det ikke mere.

Hvad koster Linkbuilding?

Prisen er altid på sin plads at spørge til når vi taler forretning, SEO & linkbuilding. Analyse & startlinks kan laves for ca. 1000,- men skal vi have fat i nogle bedre links og fortsætte kontinuerligt måned efter måned starter priserne omkring 3500,- dette er så dog inkl. tekstforfatning med søgeord fundet i samarbejde med dig!

Linkbuilding & SEO referencer:

Legetøj fra Legetøjseksperten & Playmobil fra Playmobilbutikken

Hos Legetøjseksperten & Playmobilbutikken har vi i godt et år hjulpet med SEO & Linkbuilding. Det har vist en rigtig fin fremgang i links & dermed mere trafik til begge webshops.

Har din virksomhed også brug for Linkbuilding & SEO?

Kontakt os gerne for uforpligtende samtale, tilbud & hjælp!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.