Legetøj – Online Markedsføring.

Legetøj – en hård branche for digital markedsføring!

Et rigtigt godt eksempel på hvor hårdt arbejde SEO optimering, Linkbuilding & generel markedføring online kan være findes hos Legetøjseksperten!

Legetøjseksperten sælger legetøj online og her ved man at det er nogle store spillere man er oppe imod. Men alligevel har det vist sig ikke at være umuligt at ranke godt og solidt på bestemte produkter. Der findes mere end 30.000 produkter på webshoppen, så vi var godt klar over at der var noget at tage fat i!

En af de ting legetøjseksperten er gode til er at have alt det populære legetøj – til rigtig gode priser. Altså Billigt Legetøj til børn i alle aldre.

De ” Lavt hængende frugter “

Vi holdte stor fokus på de ” lavt hængende frugter ” først, men som tiden er gået har vi formået at opbygge legetøjs butikken online til at få en masse trafik og dermed salg fra især søgemaskinerne.

I dag er vi utroligt stolte her hos SEMEO for den tillid vi har fået omkring markedsføringen af Legetøjseksperten. Og det er dejligt at se at det bærer “frugt”

Flere Webshops!

Legetøjseksperten er beliggende i Favrskov kommune ved Hammel & dermed lokalt. Samme ejer driver også webshoppen Playmobilbutikken med Billigt Playmobil & er i fuld gang med at udvikle en ny webshop med boligtilbehør såsom sengebakker, skoreoler & bestikbakker i træ – denne side hedder FIBIS og kan findes her: fibis.dk

Online Markedsføring – Hvad gør vi?

I legetøjsekspertens tilfælde måtte vi sætte os ned og kigge alle ting igennem inden vi overhovedet startede med noget som helst. Som nævnt tidligere havde vi her med en målt udfra produkter og dermed sider o.s.v stor webshop at gøre. Men hvad koster Online Markedsføring? svaret er ret enkelt. Alt lige fra 1.000 til 1.000.000 gode Danske kroner – hvorfor så det? jo, der er simpelthen ikke nogle opgaver indenfor for den digitale markedsføringsverden der er ens. Nogle sider er super gode rent teknisk, andre mangler SEO og helt tredje mangler links via linkbuilding. Nogle har styr på disse ting men mangler simpelthen indhold på deres sider for at gøre dem attraktive for søgemaskinerne.

Facebook Markedsføring er da nemt!

Vi ser ligeledes meget ofte at mange tror man ” blot ” laver et opslag på Facebook & så går al sin gang. Svært er det jo ikke, men rammes den rigtige målgruppe, område o.s.v inden man trykker på den lille fine Boost knap som Facebook har lavet til annoncer? Vi oplever dagligt at høre fra kunder der ikke kan forstå at markedsføringen online ingen effekt har. Ofte er det få knapper der skal pilles ved for allerede at kunne se en betydelig fremgang.

Her kan vi hjælpe – så tøv endelig ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om markedsføring af din side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.